https://www.vlonck.com/vlonckers/_394____NL

Oprichters

De oprichters van Vlonck zijn Annemieke Nijman en Marisa Dijkstal. Waar nodig breiden zij het Vlonck-team uit met professionals uit hun netwerk. Marisa en Annemieke vertrouwen op hun kennis, intuïtie en kritische blik. Geloven in duidelijkheid, stevigheid en oprechtheid. Handelen sprankelend en gewetensvol. Met humor en luchtigheid.

Marisa Dijkstal

Marisa heeft als voormalig HR directeur en general manager ruim 20 jaar ervaring met organisatieontwikkeling. Zij weet hoe organisaties resultaten kunnen boeken door de persoonlijke groei en ontwikkeling te stimuleren van de mensen die er werken. En door het  inrichten van de juiste structuren en processen. Marisa is op haar sterkst als de reguliere aanpak niet werkt en het tijd wordt voor een originele of onorthodoxe aanpak en zienswijze.

Annemieke Nijman

Annemieke houdt zich meer dan 20 jaar bezig met ontwikkeling van mensen en organisaties, de laatste 16 jaar als ondernemer. Ze is gespecialiseerd in leiderschap en conflicten. Ze komt het beste tot haar recht als ze complexe en precaire situaties helder krijgt en in beweging brengt. Daarnaast coacht ze management en directie, in teams en individueel.

 

Marisa en Annemieke

 
Vlonck werkt eigenzinnig en onafhankelijk 

 

Andere Vlonckers:

Elèni Thomaïdis da Silva
Elèni Thomaïdis da Silva

... is coach en therapeut. Al meer dan 20 jaar ontwikkelt ze mensen en teams. Als geen ander komt ze tot de kern en krijgt ze mensen/teams in beweging. Daarbij focust ze op wat mensen al in huis hebben. Elèni laat mensen persoonlijk en professioneel groeien.

Marcel Vergnes
Marcel Vergnes

... is gepokt en gemazeld in het HR-vak. Heeft diverse HR-eindverantwoordelijke functies gehad. Hij combineert analyse met empathie. Marcel doet al zijn HR-opdrachten met energie, enthousiasme, lef en humor. Zijn stijl is bescheiden en hij zorgt voor verbinding in het team.
Profile Dynamics® gecertificeerd.

Marianne Dekker
Marianne Dekker

... is no-nonsens, doortastend en doelgericht. Ze coacht individuen en teams 'on and off the job' met passie en liefde voor ontwikkeling. Zij biedt concrete oplossingen om medewerkers en teams het maximale uit zichzelf te laten halen.
Profile Dynamics® gecertificeerd.

Romy Damhuis
Romy Damhuis

... is therapeut en gespecialiseerd in psychologisch onderzoek. Romy ondersteunt Vlonck bij individuele coaching, als coachees tegen persoonlijke problemen aanlopen. Coachees kunnen bij Romy ook terecht voor EMDR en cognitieve gedragstherapie.

Babette Bajema
Babette Bajema

... brengt energie en passie mee voor haar vakgebied: de ontwikkeling van mensen. Ze brengt scherpe analyses op een vriendelijke manier. Haar positieve, praktische manier van probleemoplossing werkt verrassend verhelderend. Babette richt zich op organisatie-, team- en persoonlijke ontwikkeling.
Profile Dynamics® gecertificeerd.

Desktop versie